Tekstsucces

Creatieve tekstschrijver voor websites, brochures, blogs, persberichten, uitnodigingen, beschrijvingen enz.

Persoonlijk:
Tekstschrijver gezocht? 
Even voorstellen zodat ik wellicht ook jouw freelance tekstschrijver kan zijn.

Mijn naam is Cor Sul, ik ben freelance tekstschrijver en werk vanuit Gouda. Vele jaren heb ik in wisselende functies teksten verzorgd en bovendien in verschillende branches. Creativiteit was en is een belangrijke eigenschap die ook een voorwaarde was bij mijn functies in de marketing, reclame, publiciteit en management. Met deze achtergrond ben ik nu al weer jaren freelance tekstschrijver zodat ik de gelegenheid heb om vele opdrachtgevers van succesvolle teksten te voorzien.

Met behulp van de huidige communicatiemiddelen maakt het niet uit waar je in Nederland gevestigd bent. Opdrachten ontvang ik uit alle delen van het land. Het belangrijkste is een goede afstemming tussen de opdrachtgever en de tekstschrijver. In mijn geval besteed ik daar alle aandacht aan. Verder garandeer ik transparante tarieven, vertrouwelijk omgaan met de informatie, nakomen van de afgesproken leveringstijd en creatieve teksten zonder plagiaat.

Tarief.

Je kunt op een zeer aantrekkelijke prijs/prestatieverhouding rekenen. Dus een scherpe prijs en een kwalitatief en origineel product. Daarbij hanteer ik een duidelijke prijsstelling waarbij je kunt kiezen uit:

  • Een prijs per woord. Een eenvoudig systeem dat voor jou en voor mij zeer transparant en controleerbaar is.
  • Een prijs per uur. Meestal toegepast als het een tekstopdracht betreft waar geen research bij nodig is.
  • Een prijs per project. Grootte en looptijd van de opdracht zijn daarbij van invloed.

Over de condities en de prijs geef ik altijd vooraf complete informatie.

De betaling dient binnen 14 dagen na oplevering te zijn voldaan. Bij lang lopende opdrachten kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt.

Dus tekstschrijver gezocht? Voor meer informatie of een offerte  even overschakelen naar "contact" en kies voor telefoon of e-mail. Met plezier kijk ik uit naar je reactie.

Vrijblijvend offerte aanvragen?
Heel eenvoudig; alleen onderstand formulier invullen en verzenden.


 Referenties.

Tevreden klanten geven na oplevering van de door mij geschreven teksten graag hun mening. Wil je een overzicht van de vele reacties die ik ontving? Bel dan gerust even op of gebruik het antwoord formulier om je wens kenbaar te maken. Mijn antwoord per e-mail volgt dan snel.